Bäst pris på Google Pixel 7

Här kan du jämföra priser på Google Pixel 7 med abonnemang så du kan välja bäst pris. Samtliga abonnemang nedan är över 24 månader och det ingår fria samtal/sms inom Sverige. Tryck på operatörens namn ifall du vill läsa mer eller beställa.

# Operatör Surf Pris
1 Comviq 100 GB 337 kr/mån
2 Telenor 5 GB 499 kr/mån
3 Telenor 15 GB 569 kr/mån
4 Telenor 35 GB 669 kr/mån
5 Telenor Fri 719 kr/mån

Hur hittar jag bäst pris på Google Pixel 7?

När du skall köpa Google Pixel 7 och vill ha bäst pris så är vår sida en bra start, åtminstone ifall du skall köpa med abonnemang. Du kan jämföra priser på Google Pixel 7 med olika operatörer och abonnemang och enkelt trycka dig vidare till en operatör för att läsa mer och beställa.

En annan operatör har bättre pris på Google Pixel 7?

Så länge du inte har någon bindningstid så gör det faktiskt inte så mycket om du kan tänka dig att byta operatör. Att byta idag är väldigt enkelt och du behöver bara gå in på den nya operatörens hemsida och beställa samt välja att ditt nummer skall flyttas. Inom några dagar får du hem ditt nya simkort samt din Google Pixel 7 och när numret väl flyttas så avslutas ditt gamla abonnemang hos den gamla operatören automatiskt.

Får jag bäst pris på Google Pixel 7 kontant eller med abonnemang?

Du får räkna på det! Se efter vad Google Pixel 7 kostar kontant och dela priset på 24. Säg att svaret blir 500 kr, då lägger du på det abonnemang du vill ha t.ex. för 100 kr och totalt blir det 600 kr. Därefter är det bara att ta det beloppet och jämföra mot tabellen här ovanför vilket som är billigast. Många gånger är det med abonnemang och skaffar du abonnemang så slipper du även den stora engångsbetalningen som ett kontant köp av en mobil innebär.

Var hittar jag bäst pris på Google Pixel 7?

Tittar man i tabellen nu i december 2023 så är det Comviq som har bäst pris på Google Pixel 7 och det är 337 kr/mån i 24 mån. Utöver mobilen från Comviq så får du 100 GB surf, fria samtal och fria SMS varje månad.

Hitta bäst pris på Google Pixel 7